Grönsaksomelett med svamp och feta

Grönsaksomelett med svamp och feta

Av: / Foto: Katja Kristoferson
15 min
2 portioner
Snabb, enkelt och riktigt gott - perfekt till lunch!
Fler recept på:
Svamp, Tomater, Fetaost
Annons

Ingredienser

    1. 150 g squash, tärnad
    2. ½ röd paprika, strimlad
    3. 50 g svamp, skivad
    4. 1 msk olivolja
    5. 100 g körsbärstomater, halverade
    6. 1 msk hackad färsk timjan
    7. 4 ägg
    8. 4 msk vatten
    9. salt och peppar
    10. 75 g fetaost, max 23 % Ⓛ
  1. Garnering

    1. ev timjan

Gör så här

    1. 1.

      Fräs squash, paprika och svamp i oljan 4–5 minuter. Tillsätt tomater och timjan och fräs ½ minut till.

    2. 2.

      Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Slå smeten över grönsakerna och grädda cirka 3 minuter. Stick i smeten så att den rinner ner i botten av pannan. Smula över fetaost och grädda tills omeletten stelnat men fortfarande är krämig.

Fler recept på:
Svamp, Tomater, Fetaost
Är innehållet i detta recept olämpligt?