Grönkålssallad med parmesan, fikon och pinjenötter

Grönkålssallad med parmesan, fikon och pinjenötter

Av: / Foto: Lina Eidenberg Adamo
10 min
4 portioner
En snabblagad supersallad där parmesanens sälta och fikonens sötma gör sig fint mot den friska grönkålen. Quinoan gör det hela lite mer mättande.
Fler recept på:
Sallad, Nötter
Annons

Ingredienser

    1. 4 msk vit balsamvinäger
    2. 6 msk jungfruolivolja
    3. 2 msk hackad dragon
    4. 2 msk hackad mynta
    5. flingsalt och peppar
    6. 250 g grönkål (riven)
    7. 2 1/2 dl färdigkokt röd quinoa
    8. 1/2 dl rostade pinjenötter
    9. 1/2 dl riven parmesan
    10. 3 färska fikon i klyftor

Gör så här

    1. 1.

      Blanda vit balsamvinäger, olivolja och hackade örter. Salta och peppra. Lägg alla ingredienser i en stor skål, blanda om.

Fler recept på:
Sallad, Nötter
Är innehållet i detta recept olämpligt?