Grönkålspasta med Halloumi

Grönkålspasta med Halloumi

Av:
60 min
4 Port
Annons

Ingredienser

    1. Linguine 4 Pers
    2. 500 G Grönkål
    3. 3 St Scharlottenlök
    4. 250 G Champinjoner
    5. 1 St Röd Chili
    6. 2,5 Dl Creme Fraiche
    7. 2,5 Dl Grädde
    8. 100 G Parmesan
    9. 2-3 Tsk Grönsaksfond (Bong)
    10. Salt
    11. Svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Hacka och stek löken i smör och olja. Tillsätt hackad chili och stek några minuter. Ansa och dela grönkålen (släng det hårda). Hacka champinjonerna i lite större bitar, släng sedan ner det i pannan och stek tills vätskan dunstat av. Häll på creme fraiche, grädde, fond och låt koka ihop. Hacka halloumi kuber och stek i separat panna till den blir krispig. Koka pastan al dente. Rör sedan ner pastan i såsen. Servera med knaprig halloumi på toppen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?