Beredning: Blanda ingredienserna till glazen. Ställ åt sidan. Blötlägg hickoryflisen, ca 30 min.
Mixa ingredienserna till rubben till ett fint pulver. Gnid in fläsket med det.
Grilla fläsket på direkt värme till fin färg. Pensla på glaze och flytta till indirekt värme.
Lägg på flis och grilla under lock på 120°. Fyll på med flis så fort det slutar ryka och pensla fläsket med glaze varje gång. Köttet är klart efter 1½–2 tim.
Koka bönorna i saltat vatten ½–1 min. Häll av och kyl ner direkt i isvatten. Låt de kalla bönorna rinna av på en handduk.
Skiva silverlöken tunt och lägg den i kallt vatten i ca 1 tim eller spola den i kallt vatten i 10 min. Låt rinna av på handduk.
Blanda olja, vinäger, senap, rosépeppar och dragon. Vänd ner bönor, lök och spenat. Skär upp fläsket i skivor och servera med salladen.