Grillade lammracks

Grillade lammracks

Av: / Foto: David Back
30 min
4 personer
De färska örterna och baconet gör lammracksen extra saftiga och smakrika.
Fler recept på:
Vitlök, Lamm
Annons

Ingredienser

    1. 1 kg lammracks
    2. några kvistar färsk rosmarin
    3. några kvistar färsk timjan
    4. 4 st vitlöksklyftor
    5. salt och peppar
    6. 2 paket bacon

Gör så här

    1. 1.

      Beredning: Skär en ficka mellan revbenen genom att sticka in en smal kniv. Vidga fickan med pekfingret och fyll den med rosmarin, timjan och skivad vitlök. Krydda köttet med salt och peppar och vira sedan baconskivor runt köttet mellan revbenen.

    2. 2.

      Grilla över medelvärme, ca 6 min på var sida.

    3. 3.

      Skiva upp kotletterna mellan revbenen och servera.

    4. 4.

      Servera med färskpotatis eller en god sallad

Fler recept på:
Vitlök, Lamm
Är innehållet i detta recept olämpligt?