GREKISK PYTTIPANNA

GREKISK PYTTIPANNA

Av: / Foto: Mig
60 min
Annons

Ingredienser

    1. 500 G Potatis
    2. 500 G Fläskfilé
    3. 2 Rödlökar
    4. 3 St Tomater eller en ask körsbärstomater
    5. 100 G Fetaost
  1. Sås:

    1. 1 Burk Créme fraische
    2. 1 MSK Majonnäs
    3. 4-5 St Vitlöksklyftor
    4. Italiensk sallads krydda
  2. Marinad till köttet:

    1. 1 DL Olivolja
    2. Kinesisk soya
    3. 1 TSK Sambaloelek
    4. 3 ST Vitlöksklyftor
    5. Salt
    6. Peppar
    7. Strimla köttet och lägg det i marinaden minst i 4 timmar

Gör så här

    1. 1.

      Skala och klyfta potatisen och sätt in i ugnen tills dom nästan är färdiga.

    2. 2.

      Ta up plåten och lägg på köttet, grönsakerna och fetaosten.

    3. 3.

      Sätt in plåten igen i ca 15 minuter .

Är innehållet i detta recept olämpligt?