Gnoccigratäng med svamp och mozzarella

Gnoccigratäng med svamp och mozzarella

Av:
45 min
4
Annons

Ingredienser

  1. Redan färdigt

    1. 1/2 sats ratatouille
    2. 1/3 sats pesto
  2. Tillsätt

    1. 250 g champinjoner
    2. 2 msk smör
    3. 400 g gnocchi
    4. 250 g mozzarella
    5. 2 msk pumpakärnor
    6. 65 g ruccola
    7. salt, svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 225°C Ansa och kvarta svampen. Stek i smöret ca 5 minuter tills den får lite färg. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.

    2. 2.

      Blanda svamp, ratatouille och gnocchi i en ugnsform. Bryt mozzarellan i bitar och fördela över. Ringla över peston och strö över pumpakärnor.

    3. 3.

      Ställ in i mitten av ugnen ca 30 minuter. Toppa med ruccola.

Är innehållet i detta recept olämpligt?