Gnocchisallad med rödbetor

Gnocchisallad med rödbetor

20 min
4 Portioner
En härlig sallad med gnocchi och rödbetor.
Fler recept på:
Sallad, Nötter, Valnötter, Chèvre
Annons

Ingredienser

    1. 6 små färska rödbetor
    2. 140 g bacon
    3. 500 g gnocchi
    4. 2 msk Smör
    5. 70 g babyspenat
    6. salt och peppar
    7. 1 dl valnötter - 50g
    8. 100 g chèvre

Gör så här

    1. 1.

      Koka rödbetorna ca 15 min tills de är mjuka. Gnid av skalet under rinnande vatten och dela sedan rödbetorna i halvor.

    2. 2.

      Strimla och knaperstek baconet. Ställ åt sidan.

    3. 3.

      Stek gnocchin i smör 5 min tills den har fått färg. Blanda ner ¾ av spenaten, spara resten till servering. Salta och peppra. Tillsätt rödbetorna till gnocchin.

    4. 4.

      Strö över baconet, resten av spenaten, valnötter och smulad getost.

Tips från kocken

Fotograf Carin Pålsson
Fler recept på:
Sallad, Nötter, Valnötter, Chèvre
Är innehållet i detta recept olämpligt?