Gnocchi med kål och fetaost

Gnocchi med kål och fetaost

Av:
20 min
1 portion
Fotot är snett, det är fel, och dessutom ser det inte lika gott ut som det smakar. Alltså M.A.G.I.S.K.T.
Annons

Ingredienser

  1. Gnocchi

    1. 250 g gnocchi
    2. ca 5 blad svartkål
    3. ca 1/3 fänkål
    4. en halv citron
    5. en halv chili
    6. 75 g feta
    7. 2 klyftor vitlök
    8. 75 g smör

Gör så här

    1. 1.

      Skölj och grovstrimla svartkålen. Finstrimla fänkålen (superenkelt med osthyvel). Skiva chilin och vitlöken fint. Riv ca en matsked citronzest.

    2. 2.

      Fräs grönsakerna i smöret, salta gärna med flingsalt och kläm i citronsaft. Börja koka gnocchin.

    3. 3.

      Vänd i gnocchin i grönsakerna när den är färdigkokad och fortsätt fräsa i några minuter. Salta.

    4. 4.

      När gnocchin blivit gyllenbrun så är det färdig. Smula över fetaosten.

    5. 5.

      Mula in'ett ba.

Är innehållet i detta recept olämpligt?