Glutenfria bananpannkakor

Glutenfria bananpannkakor

Av: / Foto: Olof Abrahamsson
4 portioner
Tillräckligt nyttiga för att funka till frukost men så goda att de passar lika bra som dessert. Testa de smarriga bananpannkakorna!
Annons

Ingredienser

    1. 4 bananer, välmogna
    2. 8 ägg
    3. 2 tsk vaniljsocker
    4. 1 tsk salt
    5. 2 msk smör till stekning
  1. Servering

    1. bär
    2. keso eller kesella

Gör så här

    1. 1.

      Skala och mosa eller mixa bananerna. Blanda ner ägg, vaniljsocker och salt och vispa ihop till en smet. Du kan också mixa smeten med stavmixer för fluffiga, fina plättar.

    2. 2.

      Stek plättarna i smör i plättlagg eller stekpanna. Servera med bär, keso eller kesella.

Är innehållet i detta recept olämpligt?