Glutenfria banan- och blåbärsmuffins

Glutenfria banan- och blåbärsmuffins

Av: / Foto: Åsa Swanberg
12 stycken
Aptitliga banan- och blåbärsmuffins bakade på mandelmjöl utan socker!
Annons

Ingredienser

    1. 2 ägg
    2. 1 mogen banan
    3. 1 msk honung
    4. 1/2 dl kokosolja
    5. 1 1/2 dl mandelmjöl
    6. 1/2 dl kokosmjöl
    7. 1/2 dl kokos
    8. 1 tsk vaniljpulver
    9. 1 tsk bakpulver
    10. 1 dl frysta blåbär

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 175 grader varmluft eller 200 grader vanlig ugn.

    2. 2.

      Sätt 12 små muffinsformar i en muffinsplåt eller på vanlig plåt.

    3. 3.

      Vispa ihop ägg och banan med elvisp. Tillsätt honung och kokosolja.

    4. 4.

      Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt detta. Vänd till sist ner blåbären och fördela smeten i formarna.

    5. 5.

      Grädda i 15–20 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?