Glutenfri rabarber och hallonpaj med knäcktäcke

Glutenfri rabarber och hallonpaj med knäcktäcke

Av: / Foto: Glutenfrittbyme
70 min
8
En god paj med härligt knäckig yta.
Annons

Ingredienser

    1. 400 gram Rabarber
    2. 1 1/2- 2 dl hallon
    3. 3 msk Socker till rabarberna
    4. 125 gram smör
    5. 1/2 dl grädde
    6. 1/2 dl sirap
    7. 135 gram mjölmix
    8. 1 tsk vaniljsocker
    9. 1/2 tsk bakpulver
    10. 2 dl glutenfria havregryn
    11. 1 1/2 dl socker

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 150 grader

    2. 2.

      Skär rabarberna i bitar och blanda ner hallonen i pajformen. Strö över sockret.

    3. 3.

      Smält smöret och blanda i smöret och grädden.

    4. 4.

      Koka upp och häll i övriga ingredienser

    5. 5.

      Grädda i 45-55 min i ugnen tills den fått fin färg och är krispig på ytan.

    6. 6.

      Låt svalna och servera ljummen med vaniljsås.

Är innehållet i detta recept olämpligt?