Glutenfri prinsesstårta

Glutenfri prinsesstårta

Av: / Foto: Glutenfrittbyme
70 min
För att göra en egen tårtbotten se mitt recept på glutenfri tårtbotten.
Annons

Ingredienser

    1. 1 St Tårtbottensats godast är det med egen bakad
    2. 250 gram hallon
    3. 1 Sats Marsankräm
    4. 5 dl grädde
    5. 1 Lock Marsipan

Gör så här

    1. 1.

      Baka tårtbotten eller använd färdigköpt. Dela tårtbotten om du bakat själv

    2. 2.

      På nedersta botten bred ut hallon som du mosat lött. Strö på lite socker .

    3. 3.

      På nästa lager bred på marsansåsen. Jag använder färdigköpt som jag blandar ut efter kartongen.

    4. 4.

      Vispa grädden och täck tårtan tunt runt om och gör ett tjockt lager uppe på.

    5. 5.

      Lägg på marsipan locket. Dra med händerna runt för att släta ut. Jag använde odenses marsipanlock men ibland gör jag eget och då behövs minns 500 gram marsipan.

    6. 6.

      Pudra på florsocker och gör en marsipanros eller köp färdig.

Är innehållet i detta recept olämpligt?