Glutenfri pasta med mangold, pancetta och parmesan

Glutenfri pasta med mangold, pancetta och parmesan

Av: / Foto: glutenfrittbyme
20 min
2
Krämig pasta med smak av mangold och pancetta. Blir nästan som en carbonara.
Annons

Ingredienser

    1. 350 gram glutenfri spagetti
    2. 300 gram mangold
    3. 80 gram pancetta
    4. 1 dl grädde
    5. 4 st Vitlöksklyftor
    6. 25 gram smör
    7. 50 gram parmesan

Gör så här

    1. 1.

      Koka spagettin tills den är ”al dente”.

    2. 2.

      stek vitlök och pancettan i lite olja. Stek i ca 3-4 min.

    3. 3.

      tillsätt smöret och mangolden. Stek i ca 1 min.

    4. 4.

      Tillsätt pastan, parmesan och grädde. Salta och peppra efter smak. Låt det koka ihop och servera sedan med lite parmesan på toppen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?