Glutenfri pasta med kräftstjärtar och bladspenat

Glutenfri pasta med kräftstjärtar och bladspenat

Av: / Foto: Glutenfrittbyme
20 min
3
Annons

Ingredienser

    1. 6 Knyten Tagliatelle
    2. 3 klyftor vitlök
    3. 2 dl créme fraiche
    4. 300 gram kräftstjärtar i lake
    5. 100 gram fryst bladspenat
    6. 1 tsk sambal olek
    7. 1 krm peppar
    8. 1 krm salt
    9. 4 st soltorkade tomater

Gör så här

    1. 1.

      Koka upp vatten till pastan.

    2. 2.

      Lägg i pastan i det kokande vattnet. Koka efter anvisningarna på paketet.

    3. 3.

      Värm en stekpanna och skala vitlöken.

    4. 4.

      stek vitlöken på svag värme i lite smör tillsammans med soltorkade tomater.

    5. 5.

      Tillsätt créme fraiche och låt det koka ihop någon minut.

    6. 6.

      Tillsätt kräftstjärtar och 1-2 msk lake samt bladspenaten. Koka någon minut och servera sedan med pastan.

Är innehållet i detta recept olämpligt?