Glutenfri frukt- och nötmüsli

Glutenfri frukt- och nötmüsli

20 min
1 plåt
Knaprig och glutenfri frukt - och nötmusli.
Fler recept på:
Frukost, Nötter
Annons

Ingredienser

    1. 1 dl Sötmandel
    2. 1 dl hasselnötter
    3. 2 dl solroskärnor
    4. 2 dl pumpakärnor
    5. 3 dl boveteflingor
    6. 1 dl linfrön
    7. 2 dl russin - torkade fikon och torkade aprikoser - hackade

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200°. Hacka mandeln grovt och rosta den tillsammans med hasselnötter, solros- och pumpakärnor och boveteflingor på en plåt i ugnen i cirka 7–8 minuter.

    2. 2.

      Låt svalna. Blanda ner linfrön och torkad frukt. Förvara müslin på burk.

Fler recept på:
Frukost, Nötter
Är innehållet i detta recept olämpligt?