Glutenfri Carbonara

Glutenfri Carbonara

Av: / Foto: Glutenfrittbyme
20 min
2
Annons

Ingredienser

    1. 250 gram glutenfri spagetti
    2. 1 paket bacon
    3. 75 gram parmesan
    4. 4 msk grädde
    5. 2 st ägg
    6. 4 st vitlöksklyftor
    7. svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Koka pastan tills den är al’dente.

    2. 2.

      Stek bacon och vitlök tillsammans.

    3. 3.

      Blanda ägg, riven parmesan och grädde i en skål till en fluffig röra.

    4. 4.

      Häll av pastan och tillsätten den till baconen.

    5. 5.

      Häll i äggblandningen och laga på svag värme. Peppra efter smak.

    6. 6.

      Servera med en äggula på toppen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?