Glögg på kombucha

Glögg på kombucha

Av:
4 små koppar
Annons

Ingredienser

    1. 3 dl komucha eller äppelmust
    2. 8 g ingefära (skalad bit)
    3. 2 krm kardemummakärnor
    4. 2 kanelstänger
    5. 15 st kryddnejlika (hel)
    6. 2 stjärnanis
    7. 2 tsk honung
    8. 1 msk russin

Gör så här

    1. 1.

      Riv ingefäran och mortla kardemumman lite grann.

    2. 2.

      Blanda alla ingredienser utom arrowrot i en kastrull och koka upp.

    3. 3.

      Låt stå och dra i 30 minuter, ta sedan upp pomeransskalen.

    4. 4.

      Låt stå och dra ytterligare ca 2,5 timme. Sila av.

    5. 5.

      När det är dags att servera vispa ut arrowroten i den kalla glöggen. Koka upp under omrörning och servera!

Är innehållet i detta recept olämpligt?