Getostskedar med granatäppelkärnor

Getostskedar med granatäppelkärnor

Av: / Foto: Anders Norrsell
10 min
8 skedar
Det är viktigt att granatäppelkärnorna får rinna av ordentligt först, annars färgar de krämen.
Fler recept på:
Jul
Annons

Ingredienser

    1. 150 g getost
    2. 2 msk crème fraiche
    3. 1 msk flytande honung.
  1. Topping

    1. granatäppelkärnor

Gör så här

    1. 1.

      Mixa getost, crème fraiche och honung. Spritsa ut blandningen på skedar, det behövs ingen tyll. Toppade med granatäppelkärnor.

Tips från kocken

Låt dina vackra gamla skedar komma till sin rätt på nyårsfesten. Det är också fint att garnera med havtorn.
Fler recept på:
Jul
Är innehållet i detta recept olämpligt?