Fylld laxfilé med pepparrot och örtost

Fylld laxfilé med pepparrot och örtost

Av: / Foto: Anders Norrsell
25 min
4 personer
När man behöver ha klart något snabbt till middagen är det här ett bra alternativ.
Fler recept på:
Dill
Annons

Ingredienser

    1. 4 st personer
    2. 600 g ben- och skinnfri laxfilé
    3. 200 g färskost, cream cheese
    4. 1/2 dl finhackad dill
    5. 3 msk färsk pepparrot, riven
    6. salt, peppar
  1. Garnering

    1. dill
    2. limeklyftor

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200 grader. Dela laxen i 4 bitar och skär ett djupt snitt i varje bit.

    2. 2.

      Blanda ost, dill och pepparrot. Smaka av med kryddor. Fördela fyllningen i snittet samt ovanpå laxen. Lägg i ugnsform och gratinera mitt i ugnen i 12–15 minuter. Garnera och servera.

Fler recept på:
Dill
Är innehållet i detta recept olämpligt?