Frallor med frön

Frallor med frön

Av: / Foto: Kent Jardhammar
30 min
6 st
Baka glutenfria frallor - perfekt till frukost!
Annons

Ingredienser

    1. 50 g solrosfrön
    2. 30 g sesamfrön
    3. 30 g linfrön
    4. 30 g fiberx
    5. 1 tsk bakpulver
    6. 2 msk fiberhusk
    7. 4 st ägg
    8. 100 g grekisk yoghurt

Gör så här

    1. 1.

      Blanda fröna med fibrex, fiberhusk och bakpulver.

    2. 2.

      Rör ner ägg och yoghurt, låt degen vila i 10 min.

    3. 3.

      Forma med en sked degen till 6 bullar. Sätt dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda bröden på 250 grader, ca 10–12 min. Servera med smör och ost eller skinka.

Är innehållet i detta recept olämpligt?