Blanda gelatinet med vattnet och låt det svälla cirka 5 minuter. Blanda äggvita och socker i en stor bunke.
Lös upp gelatinet i det heta vattnet och blanda därefter i det kalla. Häll lösningen över sockerblandningen och vispa den kraftigt tills den är riktigt tjock. Det tar 20-25 minuter så använd gärna en köksmaskin. Det går också med en elvisp, men tänk på att låta den vila lite emellanåt.
Skaka ihop kokos och kakao i en plastpåse. Strö ett tunt lager i botten av en form, ca 20X30 cm. Bred ut massan i formen och släta till ytan. Strö över strössel så att ytan täcks. Täck över formen och ställ den i kylen tills massan stelnat, det tar cirka 2–3 timmar. Skär längs med kanten så att den stelnade massan lossnar.
Vänd upp på ett stort fat eller bricka. Skär i fyrkanter eller tryck ut rundlar. Vill man kan man doppa även kanterna i strösslet.