Fläskgryta i pepparsås

Fläskgryta i pepparsås

Av:
20 min
Annons

Ingredienser

    1. 3 dl Ris
    2. 1 st Fläskfilé
    3. 1 st Gul lök
    4. 1 st Röd paprika
    5. 2 tsk Olja
    6. 1/2 tsk Salt
    7. 1 tsk Rosépeppar
    8. 1 tsk Torkad timjan
    9. 1 msk Grönpeppar
    10. 1 tsk Svartpeppar
    11. 3 dl Grädde
    12. 2 msk Oxfond

Gör så här

    1. 1.

      Koka riset

    2. 2.

      Putsa köttet och tärna i ca 2 cm stora bitar.

    3. 3.

      Tärna lök och paprika likadant.

    4. 4.

      Hetta upp olja i en gryta och bryn köttet, salta.

    5. 5.

      Tillsätt lök, paprika och kryddor. Stek någon minut till.

    6. 6.

      Häll på grädde och fond.

    7. 7.

      Låt puttra 10-15 min.

    8. 8.

      Servera med riset.

Är innehållet i detta recept olämpligt?