Fläskfilégryta med baconcrunch

Fläskfilégryta med baconcrunch

Av:
Annons

Ingredienser

  1. Gryta

    1. Olivolja
    2. Salt
    3. Schalottenlök
    4. vitlök
    5. Fläskfilé
    6. oxfond
    7. Köttbuljong
    8. creme Fraiche
    9. grädde
    10. Kinesisk Soja
  2. Bacon topping

    1. Bacon
    2. Purjolök
    3. Fetaost

Gör så här

    1. 1.

      Börja med att skära schalottenlöken och vitlöken i skivor. Strimla sedan fläskfilén.

    2. 2.

      Hetta upp olivoljan med salt och lägg sedan ner löken. Låt stekas ett tag innan man lägger ner fläskfilén. När fläskfilén är färdig stekt, häll ner oxfond och smula ner köttbuljongen. Låt detta koka samman.

    3. 3.

      Tillsätt creme fraiche,grädde och soja. låt puttra.

    4. 4.

      Använd en ren stekpanna. Strimla bacon och knaperstek det. Tillsätt purjolök som du hackat i skivor. Hård stek och häll sedan över de på en tallrik med papper. låt rinna av. Innan servering smula ner fetaost i en skål och tillsätt bacon och purjolöken. Rör om

Är innehållet i detta recept olämpligt?