FLÄSKFILE I ROSEPEPPARSÅS

FLÄSKFILE I ROSEPEPPARSÅS

Av:
4 personer
Skär filen i mindre bitar och bryn dem i en stekpanna. Vispa ihop philadelphia, grädde, soya, dijonsenap & den krossade pepparn & värm upp en kastrull. Häll detta över filebitarna och låt sjuda upp tillsammans, låt puttra på svag värme i några minuter. Sedan är det klart att serveras.
Annons

Ingredienser

  1. Fläskfilen

    1. 600 g fläskfile
    2. 200 g philadelphiaost
    3. 2,5 dl grädde
    4. 2 msk kinesisk soya
    5. 1-2 tsk dijonsenap
    6. 1 msk grovkrossad rosepeppar

Gör så här

    1. 1.

      Skär filen i mindre bitar och bryn dem i en stekpanna. Vispa ihop philadelphia, grädde, soya, dijonsenap & den krossade pepparn & värm upp en kastrull. Häll detta över filebitarna och låt sjuda upp tillsammans, låt puttra på svag värme i några minuter. Sedan är det klart att serveras.

Är innehållet i detta recept olämpligt?