Fläskfilé Dijon

Fläskfilé Dijon

Av:
30 min
Annons

Ingredienser

    1. 500 Gram Fläskfilé
    2. 1 Msk Margarin
    3. 1 St Gul lök
    4. 1 Burk Kantareller
    5. 1 St Köttbuljong
    6. 1,5 Dl Vatten
    7. 1 Burk Canntadouost vitlök
    8. 2 Tsk Fransk senap
    9. 1 Tsk Majsenamjöl

Gör så här

    1. 1.

      Skär upp fläskfilén i skivor. Skala och hacka löken. Skölj och hacka kantarellerna.

    2. 2.

      Hetta upp margarinet i en tjockbottnad gryta och bryn filéskivorna runtom. Tag upp dem och fräs lök och kantareller. Lägg tillbaka filéskivorna i grytan och rör om. Tillsätt buljongen, Cantadouosten och senapen. Rör om tills osten smält. Lägg på locket och låt småkoka i ca 5 min. Smaksätt med salt och peppar om det behövs.

    3. 3.

      Blanda majsenamjölet med lite vatten och red av grytan.

    4. 4.

      Servera den festliga grytan med hasselbackspotatis, och en grönsallad.

Är innehållet i detta recept olämpligt?