Flamberad fläskfilé

Flamberad fläskfilé

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 600 g fläskfilé
    2. 1/2 tsk salt
    3. 2 krm peppar
    4. 2 msk smör
    5. 1/2 dl konjak
    6. 1 st grönsaksbuljong
    7. 3 dl cremé fraiche
    8. 1 st pressad vitlök
    9. 4-5 msk dijon senap
    10. 1/2 dl hackad gräslök
    11. 1/2 dl hackad persilja

Gör så här

    1. 1.

      Stek köttet

    2. 2.

      Häll på konjak över köttet

    3. 3.

      Tänd på undvik eventuella lampor

    4. 4.

      Vispa i cremé fraiche, smula i buljongtärning, pressa i vitlök

    5. 5.

      Krydda med salt, peppar, senap, persilja och gräslök.

    6. 6.

      Låt puttra

Är innehållet i detta recept olämpligt?