Fisksoppa med granatäpple

Fisksoppa med granatäpple

Av:
4 port
Kcal 545 Fett 20 Kolhydrater 54 Protein 33
Annons

Ingredienser

    1. 500 g torsk/koljafilé
    2. 2 vitlöksklyftor
    3. 1 purjolök
    4. 1 msk smör- och rapsolja
    5. 2 msk tomatpuré
    6. 8 dl fiskbuljong
    7. 150 g färskost, naturell
    8. 1/2 dl mango chutney
    9. 2 dl granatäpplekärnor
    10. 65 g babyspenat
    11. 2 dl turkisk yoghurt
    12. 1 (250 g surdegsbröd
    13. 1/2 tsk curry

Gör så här

    1. 1.

      Skär fisken i bitar. Skala och skiva vitlök. Skölj och strimla purjolök.

    2. 2.

      Fräs purjo och vitlök i en kastrull. Tillsätt puré, mango chutney och curry. Koka upp och lägg i fisken och låt sjuda ca 3 min.

    3. 3.

      Tillsätt granatäpplekärnorna och spenat. Servera med matyoghurt och bröd.

Är innehållet i detta recept olämpligt?