Fiskgratäng med rotfruktstäcke

Fiskgratäng med rotfruktstäcke

Av:
25 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 400 g hokifilé
    2. 100 g morötter
    3. 100 g rotselleri
    4. 100 g palsternacka
    5. 200 g fetaost
    6. 1 dl mjölk
    7. 1 msk hackad dill
    8. 1 msk hackad persilja
    9. 2 msk ströbröd
    10. 1 msk pressad citron
    11. 1,5 tsk salt
    12. 2 krm peppar

Gör så här

    1. 1.

      Tina fisken och lägg på ett ugnssäkert fat

    2. 2.

      Skär rotfrukterna och skär dem i grova bitar. Mixa dem i matberedare och blanda ner fetaost, mjölk, dill, persilja och ströbröd till en halvslät smet. Tillsätt citron, salt och peppar

    3. 3.

      Bred rotfruktsblandningen över fisken. Tillaga i 175 grader i 20 min

    4. 4.

      Servera med en sallad

Är innehållet i detta recept olämpligt?