Fiskgatäng med kräftstjärtar

Fiskgatäng med kräftstjärtar

Av:
30 min
4 portioner
Ugn: 225 grader. Serveras med kokt potatis och grönsallad.
Annons

Ingredienser

    1. 600 g vitfisk
    2. 150 g fetaost
    3. 170 g kräftstjärtar i lag
    4. 3 dl grädde
    5. ½ dl ajvar relish
    6. 1 tsk salt
    7. 2 krm vitpeppar
    8. 1 dl finhackad persilja

Gör så här

    1. 1.

      Lägg fiskbitarna i en ugnsform. Riv fetaost grovt i en skål. Låt kräftorna rinna av. Lägg ost och kräftstjärtar på fisken.

    2. 2.

      Blanda grädde, ajvar, salt, peppar och dill. Häll över fisken.

    3. 3.

      Sätt formen i ugn, ca 20 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?