Fiskfilé i röd curry

Fiskfilé i röd curry

Av: / Foto: Kent Jardhammar
15 min
2 port
Enkelt och lätt!
Fler recept på:
Fisk
Annons

Ingredienser

    1. 1 msk röd currypasta
    2. 1 msk ingefära
    3. 1/2 msk olja
    4. 1 st röd paprika
    5. 2 dl mager kokosmjölk
    6. 1/2 st tärning fiskbuljong
    7. 250 g vit fisk
  1. Servering

    1. limeklyftor
    2. koriander
    3. 100 g nudlar

Gör så här

    1. 1.

      Stek 1 msk röd currypasta och 1 msk riven färsk ingefära i ½ msk olja i en kastrull.

    2. 2.

      Tillsätt 1 tärnad röd paprika, 2 dl mager kokosmjölk och ½ fiskbuljongtärning.

    3. 3.

      Koka upp och lägg i 250 g fast vit fisk, t ex hällefilé, i bitar. Sjud 3–5 min och smaka ev av med salt.

    4. 4.

      Servera med limeklyftor, koriander och kokta nudlar (ca 100 g okokta).

Fler recept på:
Fisk
Är innehållet i detta recept olämpligt?