Fisk med lime på risbädd

Gst

Fisk med lime på risbädd

Av:
Annons

Ingredienser

  1. 4 portioner 600 g fisk

    1. 3 Msk Vetemjöl
    2. 2 St Lime
    3. Salt och peppar
    4. Smör och rapsolja
  2. Till grönsaksriset

    1. 1/2 St Grön paprika
    2. 1 St Liten zucchini
    3. 1/2 St Röd paprika
    4. 1 St Liten rödlök
    5. 1 St Grönsaksbuljongtärning
    6. 3 dl Ris

Gör så här

    1. 1.

      Gör så här: 1. Dela fisken i portionsbitar och lägg i form. Tvätta och riv det yttersta skalet av två limefrukter och blanda raspet med vetemjöl. Pressa saften från frukterna över fisken och låt stå 15 minuter. 2. Koka riset i sju deciliter vatten smaksatt med buljongtärningen. Skär paprika, zucchini och rödlök i mindre bitar och stek lätt med smör. När riset är klart blandas det med grönsakerna. 3. Vänd fisken i det smaksatta mjölet, salta, peppra och stek i lika delar smör och rapsolja, cirka

Är innehållet i detta recept olämpligt?