Filodegsknyten med tonfisk

Filodegsknyten med tonfisk

Av:
35 min
10 st
Annons

Ingredienser

    1. 10 filodegsblad, ca 20*20 cm
    2. olja till pensling
  1. Fyllning

    1. 1 gul lök
    2. 1 röd paprika
    3. 1 pkt fryst bladspenat
    4. 2 burkar tonfisk
    5. 2 msk sötsur sås
    6. salt, peppar
  2. Till servering

    1. sötsur sås

Gör så här

    1. 1.

      Skala och finhacka löken. Skär paprikan i små tärningar. Blanda lök, paprika, tonfisk och sås. Krydda

    2. 2.

      Fördela fyllningen på filodegsbladen och vik ihop dem till ett paket. Pensla den med olja. Lägg dem på en plåt med bakpapper och grädda i 200 grader i ca 20 min till de fått fin färg. Servera med sötsur sås

Är innehållet i detta recept olämpligt?