Färskpotatissallad

Färskpotatissallad

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 900 G Färskpotatis
    2. 3 dl Gräddfil
    3. 1 dl Gräslök kruka
    4. 1 Ask Kryddkrasse
    5. 65 G Röd mangold
    6. 1 dl Rapsolja
    7. 1 Msk Äppelcidervinäger
    8. 2 dl Små gröna ärtor
    9. 1 St Rödlök
    10. 2 Tsk Dijonsenap
    11. Salt
    12. Peppar

Gör så här

    1. 1.

      Tina ärtor. Borsta, skölj och koka potatisen. Låt det svalna något. Skala och skiva löken tunt. Dela potatisen i halvor.

    2. 2.

      Blanda potatisen och lök, ärtor. Vänd ner vinäger och olja. Krydda med salt och peppar.

    3. 3.

      Vänd ner mangold och klippt krasse precis innan servering.

    4. 4.

      Dressing. Skär gräslöken. Blanda gräslök, gräddfil och dijonsenap. Smaksätt med salt och peppar.

    5. 5.

      Sververa potatissalladen med grillade kycklingspett och gräslöksdressing.

Är innehållet i detta recept olämpligt?