Färskost med soltorkad tomat, basilika och oliver

Färskost med soltorkad tomat, basilika och oliver

Av:
30 min
Annons

Ingredienser

    1. 1 Liter Filmjölk
    2. 3 Dl Gräddfil
    3. 5 St Gröna oliver (Halkidiki)
    4. 10 St Soltorkade tomater
    5. 1 Kruka Basilika
    6. Salt
    7. Peppar

Gör så här

    1. 1.

      Häll filmjölk och gräddfil i en kastrull och värm till 50 grader.

    2. 2.

      Ställ filen på avrinning över natten i en silduk (OBS! Blöt upp silduken innan du häller på massan).

    3. 3.

      Dagen efter: Finhacka soltorkade tomater, urkärnade oliver och basilikan.

    4. 4.

      Blanda alla ingredienser och smaka av.

    5. 5.

      Häll upp i en burk med lock. Håller en vecka i kylskåp!

Är innehållet i detta recept olämpligt?