Färsbiffar med fetaost och soltorkade tomater

Färsbiffar med fetaost och soltorkade tomater

Av:
Annons

Ingredienser

    1. Formbar färs (vego, Anamma)
    2. Oliver (blandade gröna och svarta, utan kärna)
    3. Strimlade soltorkade tomater
    4. Fetaost
    5. Sallad
    6. Valfri sås
    7. Potatis
    8. Salt & peppar
    9. Rapsolja

Gör så här

    1. 1.

      Tina färsen i väldigt god tid, den tar lång tid att tina.

    2. 2.

      Blanda sedan färsen med finhackade oliver, soltorkade tomater och smulad fetaost. Salta och peppra och forma biffar. Skär potatisen i klyftor, ringla olja över, krydda med salt och örter och sätt in i ugnen.

    3. 3.

      Gör en sallad till och blanda sås (om man vill kan man skippa fetaosten i biffarna och ha den i såsen istället, blanda då creme fraiche, fetaost, lite citron, örter, vitlök och peppar).

    4. 4.

      Stek biffarna när det är ungefär 10 minuter kvar på potatisen och du är klar med salladen och såsen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?