Espinacas esparragadas

Espinacas esparragadas

Av:
25 min
2
Annons

Ingredienser

    1. 250 g spenat
    2. 1 st brödskiva
    3. 1 klyfta vitlök
    4. 1 msk kummin
    5. 1 msk paprikapulver
    6. 2 msk vinäger
    7. 400 g kikärtor
    8. 4 msk olivolja

Gör så här

    1. 1.

      Koka den färska spenaten i saltat vatten i 7 min.

    2. 2.

      Hacka vitlöken i tunna skivor och stek tillsammans med brödskivan i rikligt med olivolja tills brödet är brynt och har sugit upp all olja.

    3. 3.

      Mortla det brynta brödet och vitlöken tillsammans med kummin.

    4. 4.

      Häll kikärtorna i stekpannan tillsammans med olivolja och paprikapulver. Tillsätt vinäger, de mortlade ingredienserna och spenaten.

Är innehållet i detta recept olämpligt?