Easy peasy peach cobbler

Easy peasy peach cobbler

Av:
Till servering vispad grädde Gör så här Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en ugnsform, cirka 20 x 20 cm. Blanda samman mjöl, strösocker, bakpulver och en nypa salt. Slå på mjölk och blanda så lite som möjligt till en smet. Häll över allt i formen m
Annons

Ingredienser

  1. 175 g smör 2 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 msk bakpulver 1 nypa salt 2 dl mjölk 2 dl ljust muscovadosocker 1 msk citronsaft 8 färska persikor eller nektariner mald kanel

Gör så här

    1. 1.

      Till servering vispad grädde Gör så här Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en ugnsform, cirka 20 x 20 cm. Blanda samman mjöl, strösocker, bakpulver och en nypa salt. Slå på mjölk och blanda så lite som möjligt till en smet. Häll över allt i formen med smöret utan att blanda runt. Ta fram en kastrull och hetta upp muscovadosocker tillsammans med citronsaften och urkärnad, skivad persika. Vänd runt hela tiden tills persikan mjuknar och sockret smält. Häll det hela över smeten i formen utan a

Är innehållet i detta recept olämpligt?