Djävulssås

Djävulssås

Av:
30 min
1 Liter
Het BBQ-sås. Hållbarhet ca 1 år. Kan även frysas.
Annons

Ingredienser

    1. 1 Flaska Chilisås
    2. 1 Flaska Ketchup - liten
    3. 1/2 Flaska Worshestersås
    4. 1 Burk Honung
    5. 1 St Gul lök
    6. 4-5 St Vitlöksklyftor
    7. 1 Msk Oregano
    8. 1 Msk Timjan
    9. 1 Msk Svartpeppar - grovma

Gör så här

    1. 1.

      Smält honungen.

    2. 2.

      Blanda chilisås, ketchup och worshestersås.

    3. 3.

      Häll i den smälta honungen.

    4. 4.

      Hacka löken och töm i. Pressa i vitlöksklyftorna.

    5. 5.

      Häll i alla kryddorna och rör om så det blandar sig ordentligt.

    6. 6.

      Häll upp på burkar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?