Crunchy cashew thai quinoa sallad med ingefära- och jordnötsdressing

Crunchy cashew thai quinoa sallad med ingefära- och jordnötsdressing

Av:
25 min
6 port
Vegan, Gluten 260 kcal Fat 13.5 Carb 27.7 Prot 8.6
Annons

Ingredienser

  1. Sallad

    1. 3/4 cup quinoa
    2. 1-2 cup red cabbage
    3. 1 red bell, diced
    4. 1/2 red onion, diced
    5. 1 cup carrot, shredded
    6. 1/2 cup cilantro
    7. 1/4 cup green onion, diced
    8. 1/2 cup cashew
    9. 1 cup edameme
    10. fresh lime
  2. Dressing

    1. 1/4 cup peanut butter
    2. 2 tsp ginger, grated
    3. 3 tbs soy sauce
    4. 1 tbs honey
    5. 1 tbs red wine vinegar
    6. 1 tsp sesame oil
    7. 1 tsp olive oil
    8. water, to thin

Gör så här

    1. 1.

      Koka quinoa

    2. 2.

      Blanda dressingen: häll jordnötssmör och honung i kastrull och värm hastigt (mikro 20 s). Tillsätt ingefära, soja, vinäger, sesamolja och olivolja och blanda till slät och krämig sås.

    3. 3.

      Häll lite av dressingen över quinoan så den suger åt sig av smakerna men spara även till sidan av.

    4. 4.

      Hacka alla grönsaker och blanda i quinoan.

    5. 5.

      Garnera med cashew och salladslöken och servera med lime.

Är innehållet i detta recept olämpligt?