Crostinisnittar

Crostinisnittar

Av: / Foto: Johanna Åkerberg Kassel
25 min
10 bitar
Enkla och goda små crostinisnittar.
Fler recept på:
Bröllop, Dill
Annons

Ingredienser

    1. 1 baguette
    2. 1 dl olivolja
    3. 250 g ricotta, italiensk färskost
    4. 4 skivor rökt lax, skurna i små bitar
    5. 1 knippa rädisor, tunt skivade
    6. 1/2 gurka, tunt skivad
    7. några myntablad
    8. några dillvippor
    9. fnhackad gräslök
    10. havssalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Beredning: Skär baguetten i ca 1-cm tjocka skivor. Fördela skivorna på en ugnsplåt, pensla med olivolja och rosta i 200° varm ugn i 10–15 min eller tills de är krispiga och har fin färg.

    2. 2.

      Bred ricotta på bröden och toppa med lax, rädisa eller gurka. Garnera med örterna. Avsluta med salt och peppar.

Fler recept på:
Bröllop, Dill
Är innehållet i detta recept olämpligt?