Crostini med betor & chèvre

Crostini med betor & chèvre

Av: / Foto: Carin Pålsson
15 min
4 personer
Perfekt som tilltugg!
Fler recept på:
Valnötter, Nötter, Chèvre
Annons

Ingredienser

    1. 1/2 st baguette
    2. olivolja
    3. 100 g mjuk chèvre, getost
    4. 1 dl rödbetspesto
  1. Till garnering

    1. hackade pistasch- eller valnötter
    2. några rucolablad

Gör så här

    1. 1.

      Beredning: Skär baguetten i 1/2 cm tjocka skivor och pensla dem med oliv­ olja. Rosta bröden i 225° varm ugn tills de har en fin gyllenbrun färg.

    2. 2.

      Bred på osten på brödskivorna. Toppa varje med 1–2 tsk rödbetspesto. Gar­ nera med hackade nötter och rucola.

    3. 3.

      Beredning: Skär baguetten i 1/2 cm tjocka skivor och pensla dem med oliv­ olja. Rosta bröden i 225° varm ugn tills de har en fin gyllenbrun färg.

    4. 4.

      Bred på osten på brödskivorna. Toppa varje med 1–2 tsk rödbetspesto. Gar­ nera med hackade nötter och rucola.

Fler recept på:
Valnötter, Nötter, Chèvre
Är innehållet i detta recept olämpligt?