Blötlägg dinkel och bovete var för sig i dubbel mängd vatten i minst 8 timmar. Häll av vattnet från dinkelkornen, men sila av och spara vattnet från bovetekornen.
Mixa dinkel och bovetekornen i en Vitamix eller annan kraftfull kannmixer (en matberedare är inte tillräckligt kraftfull). Vispa i vattnet från bovetet, lite i taget, tills smeten har samma tjocklek som en pannkakssmet. Salta efter smak.
Hetta upp kokosolja i en stekpanna och stek crêpes av smeten på hög värme, cirka 1 minut på varje sida. Lägg på hög på ett fat och håll varmt.
Majs- och apelsingrit: Skala zesten från apelsin och citron med en potatisskalare. Pressa saften. Lägg allt i en kastrull tillsammans med resterande ingredienser. Koka upp och låt koka i 5 minuter. Mixa med mixerstav till en grov massa. Smaksätt med salt och peppar.
Finstrimla vitkål och bryt spenaten i mindre bitar. Fräs i olja i stekpanna någon minut.
Lägg fyllning i mitten på crêpesen och vik ihop till ett kvadratiskt paket. Dela det tvärsöver till trekanter. Servera med majs och apelsingriten vid sidan om.