Skär fisken i kuber och smaksätt med salt, currypulver och gurkmeja och låt marinera i 15 minuter.
Hetta upp en stekpanna med en matsked olja och stek fisken i ett par minuter tills den fått en gyllene yta. Häll över i en skål.
Skär auberginen i 2 x 2 centimeters tärningar och fräs i 3 matskedar olja tills auberginen fått en vacker gyllene färg. Smaksätt med salt och häll över i en skål.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skiva chilin tunt. Skär tomaterna i små tärningar.
Hetta upp resten av oljan och tillsätt löken, vitlöken och ingefäran. Fräs i en minut.
Tillsätt salt, peppar, currypulver, chili och gurkmeja. Fräs ytterligare två minuter och tillsätt därefter tomaterna och den malda koriandern. Rör om och tillsätt därefter en halv deciliter vatten och låt såsen sjuda ett par minuter.
Rör ner kokosmjölk och kokossocker. Låt sjuda ytterligare ett par minuter.
Tillsätt den stekta fisken och låt curry puttra i fem minuter och rör därefter ner den stekta auberginen.
Servera fiskcurryn med en skvätt citronsaft, färsk koriander och ris.