Coleslow på rödkål

Coleslow på rödkål

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 300 g Rödkål
    2. 1 st Grönt äpple
    3. 2 msk Majonnäs
    4. 3 msk Créme fraiche
    5. 1 tsk Äppelcidervinäger
    6. 1 msk Senap
    7. 2 krm Salt
    8. 1 krm Svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Strimla rödkålen fint. Lägg i en bunke och häll över kokande vatten. Låt stå två minuter och häll av vattnet. Skölj i kallt vatten och avlägsna vatten med salladsslunga.

    2. 2.

      Skala och skär äpplet i små bitar och blanda kål, äpple med majonnäs, crème fraiche, vinäger, salt och peppar.

    3. 3.

      Låt stå i kylskåpet i 2-3 timmar. Smaka av och tillsätt mer vinäger om det behövs.

Är innehållet i detta recept olämpligt?