Skär plastfilmsarket i antingen 2 remsor som är 10x30 cm stora, eller 4 remsor som är 7x20 cm stora. Rulla ihop varje remsa till en cylinder och tejpa ihop. Ställ cylindrarna på en bricka klädd med bakplåtspapper.
Chokladsås: Vispa ihop alla ingredienser till såsen och låt koka upp. Ta av från plattan, häll upp i plastburk och låt kallna helt.
Kladdkaksbotten: Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Rör ner socker och ägg och blanda väl. Rör ner övriga ingredienser. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, cirka 20 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i cirka 25 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna. Stansa med plastcylindrarna ut 4 små eller 2 större tårtbottnar. Låt bottnarna sitta kvar i cylindrarna.
Chokladmousse: Lägg gelatinbladen i blöt i 5 minuter. Vispa grädden. Smält chokladen i mikrovågsugn och blanda den sedan med yoghurt. Ta upp gelatinbladen, krama ur dem och smält dem tillsammans med lite av chokladyoghurten i mikron. Vänd ner dem i resten av chokladyoghurten och vänd sedan ner denna i grädden. Fyll blandningen i cylindrarna och ställ i frysen. Tips! Blanda fint hackade hasselnötter i smeten.
Servering: Häll chokladsåsen över moussebakelsen och toppa med färska bär.