Chokladkrisp

Chokladkrisp

60 min
30 stycken
Recept på fantastiskt goda chokladcrisp med nötter, kokos och choklad.
Fler recept på:
Bakelser, Choklad , Advent
Annons

Ingredienser

    1. 250 g blandade nötter (t ex cashew nötter, valnötter, hasselnötter och mandel)
    2. 0.5 dl pumpakärnor
    3. 0.5 dl solrosfrön
    4. 1 msk rapsolja
    5. 0.2 tsk salt
    6. 1 msk vatten
    7. 2 dl kokoschips
    8. 100 g mörk choklad 70%

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200°. Hacka nötterna i grova bitar och lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med frön, rapsolja, vatten och salt. Rosta i ugnen i cirka 15–20 minuter; ta ut och låt svalna.

    2. 2.

      Häll allt i en skål och blanda ner kokoschipsen. Smält chokladen och blanda ner den.

    3. 3.

      Placera ut minimuffinsformar på en bricka. Klicka ut blandningen i formarna och ställ kallt att stelna. Förvara kallt.

Fler recept på:
Bakelser, Choklad , Advent
Är innehållet i detta recept olämpligt?