Chokladkaka glutenfri

Chokladkaka glutenfri

Av:
60 min
6 Port
Annons

Ingredienser

    1. 250 Gram Mörk choklad
    2. 250 Gram Smör
    3. 100 Gram Kaffe
    4. 4 St Ägg
    5. 160 Gram Socker
    6. 6 Gram Vaniljsocker

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 175grader

    2. 2.

      Smält smör och choklad i en kastrull, rör lite då och då så det inte bränns

    3. 3.

      Tillsätt kaffet lite i taget och låt det svalna

    4. 4.

      Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt

    5. 5.

      Vänd ner chokladblandningen i äggen och häll upp i en rund 20cm form

    6. 6.

      Baka av mitt i ugnen ca 30 min

Är innehållet i detta recept olämpligt?