Chokladfondat med hallonsås

Chokladfondat med hallonsås

Av:
5 port
Annons

Ingredienser

    1. 100 gram Smör
    2. 100 gram Choklad (mörk)
    3. 4 st Ägg
    4. 100 gram Strösocker
    5. 60 gram Vetemjöl
  1. Hallonspegel:

    1. 250 gram Hallon
    2. 3 msk Florsocker

Gör så här

    1. 1.

      Smält smör och choklad.

    2. 2.

      Vispa ägg och socker.

    3. 3.

      Vänd ihop och sikta i mjölet.

    4. 4.

      Slå upp i smorda formar och ställ i frys fram till tillagning.

    5. 5.

      Tillaga: 200 grader ca 10 min.

    6. 6.

      Hallonspegel: Krossa hallonen och sila från kärnor. Blanda i socker.

Är innehållet i detta recept olämpligt?