Chilipanerad fisk med bönsallad

Chilipanerad fisk med bönsallad

Av:
30 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 600 g torsk
    2. 1 tsk + 2 msk sambal oelek+ vatten
    3. 1,5 dl sesamfrön
    4. 1 dm purjolök
    5. 200 g körsbärstomater
    6. 1 burk stora vita bönor
    7. 2 msk hackad persilja
    8. 2 msk sweet chili-sås
    9. salt, peppar
    10. 50 g färsk spenat

Gör så här

    1. 1.

      Skär fisken i portionsbitar. Rör ut sambal oelek i vatten och vänd fiskbitarna i blandningen. Vänd dem i sesamfrön och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat. Ugnsbaka i 225 grader i 15-20 min. Vänd bitarna efter halva tiden

    2. 2.

      Blanda skivad purjolök, tomater, avrunna bönor, persilja och chilisås. Krydda. Lägg bönsalladen på en bädd av spenat och fisken ovanpå. Servera

Är innehållet i detta recept olämpligt?